Cégeknek

Pszichológus-közgazdászként, illetve több éves külföldi és hazai HR vezetői tapasztalattal különleges látásmóddal rendelkezem a cégkultúrákat illetően. Hiszem, hogy egy vállalat produktivitása és eképpen profitabilitása nagyrészt a dolgozók motiváltságán és elköteleződésén múlik. De mi motiválja a dolgozókat? Mit tehetnek a vezetők azért, hogy a legmegfelelőbb környzetet teremtsék meg beosztottjaik számára? Milyen szempontok alapján választhatjuk ki a legjobb jelöltet egy új pozícióra?

Manapság hatalmas a fluktuáció a munkaerőpiacon, a fiatal generáció teljesen újfajta igényeket támasztott az elmúlt évtizedben a munaadók irányában. A technológiai változások új hozzáállást és folyamatos személyes fejlődést, rugalmasságot követelnek meg. A ma képződő szakemberek olyan feladatokra is alkalmasnak kell legyenek, melyek tán még nem is léteznek. Mindez egy olyan dinamikus egyveleget alkot, mely sokkal tudatosabb vezetői jelenlétet kíván meg a munkatársak kiválasztásánál és a vezetői képességek fejlesztésében.

Ennek a fejlődésnek és tudatosabb jelenlétnek a két pillére a csapatépítés és a vezetőképzés, melyekről itt olvashatnak részletesebben:

Csapatépítő tréningek

Vezetőképzés