Magamról

2015-ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia mesterszakán, ahol a biszexuális identitást kutattam. Ezután egy éven át az Egyesült Arab Emirátusokban gyűjtöttem kulturális- és élettapasztalatot, majd hazatérve óvoda- és iskolapszichológusként helyezkedtem el. Szociális, beilleszkedési nehézségekkel küzdő különösen tehetséges gyermekek részére is tartottam rendszeres kutyás érzékenyítő foglalkozást a Tehetségműhely Alapítványnál, illetve a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményeinél menekült gyerekek kutyás terápiáját végeztem.

Emellett az alma materembe visszatérve két évet töltöttem el a szociálpszichológia tanszék oktatói kötelékében, jelenleg az ELTE külsős oktatójaként is tevékenykedem.

2017-ben kezdtem az Eötvös Loránd Tudományegyetem tanácsadó szakpszichológusi szakképzését, melyen család- és párkapcsolati tanácsadás szakirányon végeztem. A szakdolgozatom a kutya családon belül elfoglalt helyéről, tünethordozóvá válásáról írtam.

2017-ben elvégeztem a kisállat-asszisztált terapeuta képzést, valamint a habilitációs kutyakiképzői tanfolyamot. Segítő kutyáimmal és cicámmal többek között halmozottan hátrányos helyzetű fiatalokkal, fiatal felnőttekkel is dolgozunk, illetve korábban szereztünk tapasztalatot az autista, teljesítményszorongásos és kudarckerülő, illetve indulatkezelési problémákkal küzdő gyerekekkel való munkában is.

Képzéseim során megismerkedtem a pszichoanaltikusan orientált dinamikus terápia, csoportos tanácsadás, life coaching alapjaival is, melyek segítségével életvezetési elakadásokban, pályaorientációs kérdésekben, szexualitást érintő helyzetekben, illetve párkapcsolati elégedettség fejlesztésében is tudok segíteni. Ezen kívül a családon belüli és munkahelyi kapcsolatok során felmerülő nehézségekkel, egyéb helyzetekből adódó szorongással is fordulhatnak hozzám. Jelenleg személyesen és online is dolgozom.

Szakértői tevékenységem során gyermekek intelligenciamérésével foglalkoztam, valamint a Focus Oktatóközpont által szervezett habilitációskutya-kiképzője OKJ tanfolyam csoportjainak felkészítésében és vizsgáztatásában vállaltam szerepet.

Szerteágazó tapasztalatom van csapatépítés, csoportdiagnosztika, szervezeti kultúra elemzés területén, melyben közel 4 év HR tapasztalatom, valamint a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett nemzetközi gazdálkodás szakos közgazdász végzettségem is segít.

Pszichoedukációs előadásokat tartok rendszeresen általános- és középiskolás diákok számára, pedagógusoknak, valamint különféle rendezvények látogatóinak.